Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lucy Kortram neemt leermethode 'MOSAIKO' in ontvangst

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Partij van de Arbeid
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

persbericht
PvdA
Den Haag, 15 november 2001

Lucy Kortram neemt leermethode 'MOSAIKO' in ontvangst Swingende leerlingen vragen aandacht voor OALT

Op 20 november bieden de stichtingen MAMA en Forsa, het SPLIKA en het Stevin College uit Den Haag het tweede deel aan van de papiamentu leermethode 'MOSAIKO' aan Lucy Kortram. Deze leermethode is bestemd voor middelbare scholen in Nederland als ook op de Nederlandse Antillen.

De aanbieders reiken de leermethode aan in het kader van de behoefte van Altilliaanse en Arubaanse kinderen aan OALT-onderwijs. Wettelijke bestaat hiervoor reeds de mogelijkheid maar in de praktijk wordt het papiamentu nog vrijwel nergens onderwezen, aldus de bovengenoemde instellingen.

De uitreiking van MOSAIKO aan Lucy Kortram vindt plaats om 13.30 uur in de Groen van Prinstererzaal in het Tweede-Kamergebouw. Antilliaanse en Arubaanse kinderen zullen bij deze gelegenheid op hun eigen manier swingend en zingend het woord voeren.

Voor nadere informatie: Lucy Kortram, telefoon 06 22 19 63 45

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie