Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie N225 bij Amerongen geslaagd

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amerongen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Reconstructie N225 buitengewoon geslaagd!

Burgemeester en wethouders willen iedereen die heeft bijgedragen aan de realisering van de reconstructie van de N225 van harte bedanken!

De provincie Utrecht is bijna klaar met de werkzaamheden aan de N225 in Amerongen. Na de overlast van de omleiding door het dorp, is het goed te zien dat alle moeite niet voor niets is geweest. Het resultaat is buitengewoon geslaagd. Het is fijn te kunnen constateren dat zoveel mensen hebben samengewerkt om de verkeersoverlast in de afgelopen periode waar dat kon te beperken. De provincie heeft de opmerkingen en suggesties van gemeente en burgers altijd serieus genomen waardoor gezamenlijk oplossingen gevonden konden worden. Een bijzondere bijdrage is geleverd door ouders, leraren en leerlingen van De Breeakker en De Regenboog. In weer en wind hebben zij als klaar-over gezorgd dat alle kinderen veilig naar school konden. De politie heeft daarbij geholpen door een klaar-overinstructie te geven op de scholen en heeft bovendien langs de omleidingsroute een extra oogje in het zeil gehouden zodat hardrijders en spookrijders bekeurd konden worden. Iedereen bedankt voor de inzet en voor het doorstaan van de overlast!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie