Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 20-11-2001

1e persbericht 20 november 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van verduistering
Maandag om 19.30 uur is in een winkel op het Winkelcentrum Woensel een 27-jarige man uit Geldrop aangehouden. De man is een werknemer van de winkel. Hij wordt er van verdacht dat hij in de afgelopen tijd geld en goederen met een waarde van rond de fl. 10.000,= heeft verduisterd. Het zou om computermateriaal gaan. Hij is ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Diefstal autos


- Vanaf de Venstraat is in de nacht van maandag op dinsdag een Mercedes Benz bestelauto gestolen. In de auto lag gereedschap. De auto is s nachts teruggevonden in een akkerland aan de DAasdonken in Maarheeze. Het gereedschap, boormachines, schaafmachine, cirkel- en decoupeerzagen, slijp- en schuurmachines en timmer-gereedschap, is uit de auto gehaald en meegenomen.


- Vanaf de Pasteurlaan is in dezelfde nacht een grijze Audi 80 Avant met het kenteken HG-XD-99 gestolen.

Helmond: Stofzuigerautomaat opengebroken
Maandagavond is bij een benzinestation aan de Hoofdstraat de stofzuigerautomaat bij de wasplaats opengebroken. Er is ongeveer fl. 500,= uit gestolen.

Helmond: Sportkantine uitgebrand
Op de 2e Indumaweg is maandag rond 23.15 uur de kantine van voetbalvereniging Klein Arsenal uitgebrand. De brandweer was het vuur snel meester, maar kon niet voorkomen dat de kantine volledig uitbrandde. De oorzaak en schade zijn nog niet bekend.

Best: Inbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Kanaaldijk. Er is een ruit vernield en uit een kantoor is een laptop gestolen.

Geldrop: Verdachte fietsendiefstal aangehouden
Op de Korte Kerkstraat is maandag om 21.45 uur een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man liep met een afgesloten mountainbike over de schouder. Hij had flink gedronken en kon niet zeggen van wie de fiets was. Hij is voor nader onderzoek ingesloten in een cel.

Mierlo / Geldrop: Snelheidscontroles


- Op de Brugstraat in Mierlo is maandag tussen 15.35 en 17.40 uur op snelheid gecontroleerd. Van de 1171 passanten reden er 10 te hard. De snelste reed 67 km/u, terwijl 50 toegestaan is.


- Tussen 19.20 en 21.30 uur werd gecontroleerd op de Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop. Hier werden 735 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 86 op de foto gezet omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 92 km/u. Ook hier geldt een maximumsnelheid van 50 km/u.

Geldrop: Auto gestolen
Vanaf de Waleweinlaan is tussen zondagavond en dinsdagmorgen een rode Opel Corsa met het kenteken DT-BX-82 gestolen.

Valkenswaard: Inbraak
Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Van Cuijkstraat. Aan de voorzijde van de woning is een raam opengebroken. De bewoner mist 2 flesjes aftershave van de merken Chanel en Armani.

Veldhoven: Dronken bromfietser
Op de Bossebaan is maandag om 19.00 uur een 37-jarige Veldhovense bromfietser betrapt op het rijden onder invloed. De man blies bijna
2,1 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Telefoontje uit hand gerukt
Een bromfietser heeft maandagavond rond 18.15 uur de gsm van een 16-jarig Eindhovens meisje afgepakt. Het meisje reed met haar fiets over het fietspad van de Heerbaan en zij had haar telefoon in de hand. Zij werd voorbij gereden door drie scooters die even verderop stopten. Nadat zij hen voorbij gereden was, kwamen zij haar weer voorbij gereden. Daarbij rukte een van hen de gsm uit haar hand en reed daarmee weg.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Dorpstraat is dinsdag tussen 8.35 en 10.05 uur een snelheidscontrole gehouden.Van de 538 passanten reden er 55 te hard. De snelste reed 82 km/u. terwijl 50 toegestaan is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie