Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunststofindustrie gaat taakstelling hergebruik realiseren

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VMK

Kunststofindustrie gaat taakstelling hergebruik realiseren

Kunststofindustrie verwacht taakstelling hergebruik kunststof-verpakkingen van Convenant Verpakkingen II dit jaar te realiseren

Duurzaam ondernemen met kunststofverpakkingen, dat was het centrale thema van het VMK-congres van maandag 12 november jl. in Soestduinen. Onder leiding van Elleke van Doorn werd er ook stevig gediscussieerd over Convenant Verpakkingen III en zwerfafval.

8)Door het Convenant Verpakkingen II is Nederland erin geslaagd tegen aanzienlijk lagere kosten vergelijkbare en zelfs betere milieuresultaten te boeken dan in de andere EU-lidstaten,aldus de heer A. van Oosterhout, voorzitter van de Vereniging Milieubeheer Kunststofverpakkingen bij de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie