Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vragen OPTA aan KPN over voorgenomen reorganisatieplannen

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OPTA

Vragen OPTA aan KPN over voorgenomen reorganisatieplannen

Het college van OPTA heeft aan KPN de vraag voorgelegd of KPN ondanks de voorgenomen ontslagen zowel op korte als op lange termijn onverkort zal kunnen voldoen aan haar wettelijke verplichtingen uit hoofde van de Telecommunicatiewet. Uit de aanwijzing van KPN als partij met aanmerkelijke macht op de markten voor vaste telefonie, huurlijnen respectievelijk mobiele telefonie vloeit voor KPN een aantal verplichtingen voort inzake de dienstverlening aan andere telecommunicatie-aanbieders en aan eindgebruikers. Die verplichtingen hebben onder meer betrekking op enerzijds het bieden van interconnectie, bijzondere toegang en ontbundelde toegang tot het aansluitnet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie