Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Dinsdagmiddag 20 november 2001
16:31 dinsdag 20 november 2001

Ernest Zinsmeyer: 0591-662014/ 06-22662875

WEITEVEEN
Ongeval met letsel
Dinsdagochtend rond acht uur heeft een aanrijding plaatsgevonden aan de Dordseweg. Het ongeval betrof een fietster en een bromfietser; een 13-jarige en een 16-jarige jonge dame uit deze plaats kregen een botsing doordat de bromfietser de fietser niet of te laat zag. De bromfietser die ter plaatse op de grond lag, werd even later afgevoerd door de ambulance naar het Scheper Ziekenhuis.

ASSEN
Diefstal uit auto
Dinsdagmiddag rond half twee is aan de Zwartwatersweg ingebroken in de auto van een 59-jarige man uit deze woonplaats. De dader kwam de auto binnen door een ruit te vernielen. Er ontbreekt een radio. Vernieling autoruit
Dinsdagochtend werd ontdekt dat in de auto van een vrouw uit deze plaats was ingebroken. De auto stond op een parkeerplaats. Dit is ongeveerd gebeurd tussen maandagavond half elf en dinsdagochtend half acht. De dader vernielde het raam. De schade bedraagt ongeveer f 850,-.

HIJKEN
Woningbrand
Dinsdagmiddag omstreeks 14.00 uur ontstond brand in een rietgedekte woonboerderij aan het Oranjekanaal. De brand was ontstaan bij werkzaamheden aan het dak. Ondanks inzet van veel brandweer is de woning volledig uitgebrand.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie