Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 20-11-2001
Mediaberichten 20 november (laatste berichten)

Uitnodiging

LIMBURG-NOORD In samenwerking met de politie Limburg-Zuid, de Belgische en de Duitse politie en het Korps Landelijke Politie Diensten heeft de politieregio Limburg-Noord een internationale gijzelingsoefening georganiseerd. Omdat de oefening nog tot circa middernacht duurt, worden er eerst morgen verdere mededelingen gedaan.

De media worden in verband hiermee uitgenodigd voor een persconferentie op woensdag 21 november om 11.00 uur in het politiebureau aan de Maasstraat te Tegelen.

Heel 29 bekeuringen bij snelheidscontrole

HEEL Bij een radarsnelheidscontrole op de Napoleonsweg heeft de politie dinsdagmorgen 29 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 2254 voorbijgangers was 114 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 400,00.

Maasbree - 129 bekeuringen bij snelheidscontrole

MAASBREE Bij een radarsnelheidscontrole op de Provincialeweg heeft de politie dinsdag rond de middag 129 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 991 voorbijgangers was 135 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 700,00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie