Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Navision breidt Navision Axapta uit met Commerce Gateway

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Navision
Zoek soortgelijke berichten
Navision


Navision breidt Navision Axapta uit met Commerce Gateway

B2B-oplossing geïntegreerd in flexibele bedrijfsbrede beheeroplossing

Barneveld, 21 november 2001 - Navision heeft haar business-to-business-oplossing Commerce Gateway geïntegreerd in de Navision Axapta-productlijn. Gebruikers van Navision Axapta krijgen hiermee de mogelijkheid handelsdocumenten zoals verkoop- en inkooporders uit te wisselen met klanten, partners en leveranciers, alsmede tussen systemen binnen de organisatie (EAI: Enterprise Application Integration). Dit levert een tijds- en kostenbesparing op en biedt de mogelijkheid bedrijfsprocessen effectiever in te richten. De B2B-oplossing wordt samen met een reeks andere nieuwe functionaliteiten voor Navision Axapta geleverd.

Commerce Gateway is een geïntegreerde oplossing waarmee bedrijven eenvoudiger en kosteneffectiever de voordelen van samenwerking op business-to-business-gebied én binnen de organisatie zelf kunnen benutten. Bedrijven die bestellingen elektronisch verzenden en ontvangen, kunnen hierdoor sneller reageren op wensen van klanten. Doordat data niet meer handmatig hoeft te worden ingevoerd, wordt tijd bespaard en kunnen fouten worden voorkomen. De duizenden Navision Axapta-gebruikers kunnen via Commerce Gateway pro-actief samenwerken met klanten, partners en leveranciers. Tevens biedt Commerce Gateway de mogelijkheid om electronische documenten tussen systemen binnen de organisatie uit te wisselen.

"Deze uitbreiding van Axapta is een belangrijk resultaat van de gecombineerde productontwikkelingexpertise van Damgaard en Navision Software. De fusie tussen de bedrijven, nu een jaar geleden, heeft tot op heden op alle fronten tot synergie geleid", zegt Cees Poortman, Managing Director Navision Nederland.

Via Commerce Gateway kunnen gebruikers van Navision Axapta flexibel omgaan met de wensen van klanten en leveranciers, ongeacht de branche waarin ze zich bevinden, de software die ze gebruiken en de berichtenstandaard die ze hanteren. Commerce Gateway maakt gebruik van Microsoft BizTalk-technologie die gebaseerd is op de industriestandaard XML (extensible markup language). Hierdoor kan belangrijke zakelijke informatie - zoals de beschikbaarheid van voorraad - via geautomatiseerde XML-schema's snel, eenvoudig en betrouwbaar worden uitgewisseld. Commerce Gateway is de eerste wereldwijde oplossing die is gebaseerd op Microsoft BizTalk Server 2000.

Commerce Gateway is één van de vele verbeteringen in Navision Axapta. Nieuw op CRM-gebied is bijvoorbeeld de module voor marketing automation waarmee marketing- en sales-medewerkers product- en klantinformatie kunnen delen. Met de nieuwe module Navision Axapta Product Builder kunnen bedrijven hun on line productaanbod nauwkeuriger samenstellen. Daarnaast kunnen klanten en verkopers met deze module hun eigen producten samenstellen, orders plaatsen en de verwachte afleverdatum bekijken via de Product Builder-webapplicatie.

Navision Axapta is een volledig geïntegreerde ERP-, CRM- en e-Business-oplossing voor groeiende, middelgrote bedrijven.

Copyright © 1996-2001 Navision Nederland B.V. Nijverheidsplein 21A.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie