Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanhouding kledingwinkeldief in Roermond

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 21-11-2001
Mediaberichten 21 november (laatste berichten)

ROERMOND - Aanhouding winkeldief

ROERMOND - De politie heeft dinsdagmiddag een 32-jarige man uit Weert aangehouden op verdenking van diefstal van een t-shirt uit een winkel aan de Nassaustraat. Een getuige zag dat de man een t-shirt onder zijn jas stopte en naar buiten liep zonder te betalen. De getuige maakte een medewerker van de winkel hierop attent. Nadat de medewerker de verdachte had gecontroleerd bleek dat hij het t-shirt onder zijn jas had verstopt. Het t-shirt heeft een waarde van ongeveer 90 gulden. De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen de man. Omdat hij in het verleden al meerdere winkeldiefstallen heeft gepleegd zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Weert diefstal trekker met oplegger

WEERT Vanaf een bedrijfsterrein aan de Graafschap van Hornelaan is in de nacht van dinsdag op woensdag een trekker met oplegger, geladen met computerspelletjes, gestolen. Later op de dag is de combinatie terug gevonden in de gemeente Born. De oplegger was toen leeg. De waarde van de buit is ruim tweehonderdduizend gulden. Het benadeelde bedrijf heeft aangifte gedaan van de diefstal.

Venlo winkelinbraak

VENLO In een winkel aan de Peperstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken, waarbij de hele voorraad rookwaren is gestolen. De winkelier is voor duizenden guldens gedupeerd. De daders hebben kans gezien het rolluik voor de winkel open te breken en namen de rookwaren mee.

Vlodrop 39 bekeuringen bij snelheidscontroles

VLODROP Bij snelheidscontroles op de Herkenbosserweg, de Angsterweg en de Paarloweg in St. Odiliënberg heeft de politie dinsdag in totaal 39 automobilisten bekeurd. Op de Herkenbosserweg was de hoogste snelheid van de 288 voorbijgangers 126 km/u waar 80 km/u gereden mag worden. Op de Angsterweg is ook 80 km/u toegestaan en reed een van de voorbijgangers 104 km/u. Op de Paarloweg is de uiterste limite 50 km/u. Daar reed een van de 33 voorbijgangers 71 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie