Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hennepkwekerijen ontmanteld in Drenthse Uffelte

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagmiddag 21 november 2001
16:31 woensdag 21 november 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

ASSEN
Inbraak
Dinsdagavond of nacht is ingebroken in een gebouw aan de Burg. Bothenius Lohmanweg. De daders kwamen binnen door ramen te vernielen. Bij de diefstal, waarbij vermoedelijk gebruik is gemaakt van een auto, zijn twee t.v.s, twee videorecorders en stereo-apparatuur meegenomen.

ASSEN
Diefstal uit auto
Dinsdagavond of nacht is ingebroken in een bestelauto, op een parkeerplaats, aan de Kiepheugte. De dader heeft een auto-cd-speler meegenomen. Dit kon door een ruit te vernielen.

T HAANTJE
Controle bromfietsen
Woensdagmorgen heeft de politie aan de Kanaaldijk Noordzijde bromfietsen gecontroleerd. Daarbij is de rollentestbank gebruikt; 9 van de 25 bromfietsen hadden een te hoog vermogen; de eigenaars kregen een pv.

BORGER
Diefstal portemonnee
Woensdagochtend rond 08.45 uur is aan de Hoofdstraat een 34-jarige inwoonster uit Buinen van haar portemonnee beroofd. De vrouw pakte haar portemonnee waarna een man bij de brievenbus deze uit haar hand pakte en wegrende via de Hoofdstraat richting de rotonde. De dader, een man van ongeveer 1.80 m, heeft een donkere huidskleur en een slank postuur. Hij heeft een ingevallen gezicht. Hij droeg een zwart met rood houthakkersoverhemd, een blauwe spijkerbroek, en een zwart jack dat aan de achterkant is gescheurd. Tevens had de man op zijn hoofd een zwart of donkerblauw gebreid mutsje op. Op zijn linkerhand zat een tatoeage.

UFFELTE
Hennepkwekerijen ontmanteld
Woensdagmorgen zijn bij een inval in vier schuurtjes aan de Ruiterweg hennepkwekerijen ontdekt. Daarbij werd illegaal stroom afgetapt. In de vier schuurtjes werden in totaal ongeveer 1000 hennepplanten aangetroffen met bijbehorende kweekapparatuur. Dit is allemaal in beslag genomen. In een van de schuurtjes zijn ook enkele fietsen aangetroffen die van diefstal afkomstig zijn. Tegen de eigenaren wordt proces-verbaal opgemaakt.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie