Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-11-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 10.30 uur
Gewapende overval

VEENENDAAL Dinsdagavond vond bij een horecagelegenheid aan de Parallelweg een gewapende overval plaats.

Omstreeks kwart voor acht kwamen twee mannen de zaak binnen en eisten onder bedreiging van een wapen geld van het personeel. Nadat een onbekend geldbedrag was afgegeven, vertrokken de daders. Eenmaal buiten sloten twee mannen zich bij de daders aan en vertrokken zij op de fiets richting de Rembrantlaan.

Getuigen hebben het viertal nog achtervolgd maar verloren de mannen ter hoogte van het station uit het oog. De politie zoekt getuige(n) van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug, tel.: 0900 88 44.

Winkeldief

DOORN Dinsdagmiddag werd bij een winkel aan de Dorpsstraat een man aangehouden voor het stelen van levensmiddelen.

Omstreeks half vijf zag de eigenaar van de winkel dat de man een aantal goederen in zijn zak stopte. Eenmaal bij de kassa rekende hij de goederen niet af en wilde de winkel verlaten. De eigenaar hield de man aan. De politie heeft de man voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Bromfietscontrole

VEENENDAAL Op een aantal locaties werd dinsdagavond een bromfietscontrole uitgevoerd.

In totaal werden op de Schoolstraat en de Verlengde Sportlaan 100 bromfietsen gecontroleerd. De politie schreef 97 bekeuringen uit voor onder andere, het overschrijden van de constructiesnelheid, het niet dragen van de helm, het niet kunnen tonen van een bromfietscertificaat, ondeugdelijke remmen, geen gele of oranje plaatje en het onverzekerd rijden.

Drie bestuurders werden aangehouden omdat hun bromfiets geen of een vals framenummer had. Gezien het resultaat zal de politie regelmatig dit soort controles gaan uitvoeren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie