Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting Maarten Lutherweg in Amstelveen

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Nieuws

Herinrichting Maarten Lutherweg en Johannes Calvijnlaan

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, starten de reconstructie-werkzaamheden t.b.v. de herinrichting Maarten Lutherweg en de Johannes Calvijnlaan niet in november, maar eind januari/begin februari 2002 (als de weersomstandigheden het toelaten).

Oorzaak van het uitstel
Oorzaak van dit uitstel is dat de voorbereiding iets meer tijd in beslag neemt door nieuwe inzichten over de afwatering in het plangebied. Deze hebben geleid tot veranderingen cq. verbeteringen aan de oorspronkelijke riolering en drainagewerken. De exacte startdatum van het werk wordt nog meegedeeld; de gemeente zal u dan ook informeren over de gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden en de hierbij behorende verkeersmaatregelen.

Informtatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.M.C. Eversdijk van het ingenieursbureau infrastructuur van de dienst Stadsontwikkeling en Openbare Werken, telefoonnummer 020-5404218 of bij afwezigheid de heer C.J.H. Schaft, telefoonnummer: 06-53868515.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie