Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nota Hoofdwegenstructuur Deventer vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Nota Hoofdwegenstructuur vastgesteld

Na afweging van alle inspraakreacties, heeft het college van burgemeester en wethouders afgelopen week de nota Hoofdwegenstructuur Deventer definitief vastgesteld en vrijgegeven voor behandeling in de gemeenteraad. In de nota staat het beleid voor de afwikkeling van de grootste verkeersstromen in Deventer gedurende de komende tien tot vijftien jaar. De kern van de nota is het verbeteren van de bereikbaarheid van de (binnen)stad. Het college heeft gekozen voor vergaande maatregelen, die zorgen voor een bereikbaar én leefbaar Deventer. De nota Hoofdwegenstructuur Deventer is een uitwerking van de Mobiliteitsnota die de gemeenteraad vorig jaar heeft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie