Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-11-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 11.50 uur) Woensdag 21 november 2001

Maastricht, fietser onder invloed:
Een 19 jarige fietser woonachtig te Maastricht is woensdagmorgen 21 november 2001 door de politie bekeurd wegens het rijden onder invloed op een fiets.
Een politiepatrouille zag de fietser woensdagmorgen omstreeks 01.40 uur over het Keizer Karelplein te Maastricht rijden. Bij de routinecontrole bleek dat de bestuurder naar het gebruik van alcohol rook, hetgeen een alcoholblaastest nog eens bevestigde. De fietser werd meegenomen naar het politiebureau waar hij zijn medewerking moest verlenen aan een ademanalyse. De uitslag ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie