Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitaal Trapveld Haarlem aanwezig op landelijke conferentie

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Landelijke conferentie ' Scoren op het Digitale Trapveld'. Op woensdag 7 november bruiste het Rotterdamse Sparta-stadion van activiteiten. Vertegenwoordigers van de 126 digitale trapvelden in Nederland waren bijeen om ervaringen uit te wisselen. De trapvelden zijn begin dit jaar van start gegaan. Minister van Boxtel had gehoopt dat er nu 32 Trapvelden in Nederland actief zouden zijn. Het zijn er bijna vier keer zoveel geworden. Wat van Boxtel opviel was het enthousiasme waarmee de trapvelden van start zijn gegaan.

Haarlem was goed vertegenwoordigd met tien vertegenwoordigers van de trapvelden Slachthuisbuurt, Broedermuis en de Turkse studentenvereniging HOB. Op de conferentie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie