Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 21-11-2001
Politiebericht district Maasland

SCHENNISPLEGER, Nistelrode

Dinsdagmiddag heeft een man schennis gepleegd op het Kantje in Nistelrode. Rond 17.15 uur reed een 13-jarig meisje op haar fiets over het Kantje in de richting Maxend in Nistelrode. Toen ze lang een licht kleurig busje reed, was daar juist een man uitgestapt, die door te roepen de aandacht van het meisje trok. De man stond met zijn broek op zijn enkels naast het busje en toonde zijn geslachtsdeel aan het meisje. Het meisje is snel doorgefietst naar Maxend. Het was een man van ongeveer 1.70 tot 1.80 meter lang, bruin haar, een blauwe spijkerbroek en een roodkleurige jas of bodywarmer.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Dinsdagavond is een 57-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Verder bleek, dat het rijbewijs van de man ongeldig was verklaard. Bij de aanhouding bedreigde de man de politiemensen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. De auto van de man is inbeslaggenomen.

INBRAAK BEDRIJF, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijf aan het Sterrebos in Oss. In het bedrijf heeft men getracht de kluis open te breken, wat niet is gelukt. Wat er uit het bedrijf is gestolen is nog niet bekend.

In dezelfde nacht is ook ingebroken in een bedrijf aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem. Een ruit van het pand werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Een zestal beeldschermen en voedingen werden gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL, Oss

Woensdagmiddag is een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd op de Raadhuislaan aangetroffen met een fiets, 4 lege kratten en 8 pakken sinaasappelsap. De fiets en de andere spullen bleek hij even tevoren te hebben gestolen bij een horecagelegenheid aan de Raadhuislaan. De man is voor onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie