Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernielers van auto's in Elsloo aangehouden

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Sittard 21-11-2001 Politiebericht district Sittard (JvK/ 14.50 uur) Vernielers Elsloo aangehouden.

Met de aanhouding van twee mannen van 21 en 22 jaar oud welke woonachtig zijn in Stein respectievelijk Elsloo, denkt de politie van Stein de daders te hebben van de reeks vernielingen welke in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 november in Stein plaats vonden.

Die nacht werd een spoor van vernielingen aangericht aan een 25-tal personenauto`s welke voornamelijk geparkeerd stonden aan de Raadhuisstraat, Dorpstraat en Jurgenstraat in Elsloo. De vernielingen bestonden voornamelijk uit kapotte buitenspiegels en verbogen kentekenplaten. In één geval werd een autoruit vernield.

De politie is de daders op het spoor gekomen aan de hand van een buurtonderzoek. De uitkomsten daarvan leidden afgelopen maandag tot de aanhouding van het tweetal. Beiden werden in verzekering gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie