Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Update verwerft farmaceutische gigant Pfizer

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

update verwerft farmaceutische gigant Pfizer

AMSTERDAM, 04-12-2001 -- Amsterdam, 4 december 2001 - update heeft Pfizer Oostenrijk, één van de grootste spelers op de farmaceutische markt aan haar klantportfolio toegevoegd. Het farmaceutische bedrijf heeft ervoor gekozen update.web, de op het internet gebaseerde versie van marketing.manager, te implementeren in Oostenrijk. Na de recente ondertekening van het contract, wordt de gestandaardiseerde versie van de CRM-software die speciaal voor de farmaceutische sector ontwikkeld is, binnenkort geïmplementeerd.

update werd uitgekozen om de competente implementatie, hoge technische standaarden en de schaalbaarheid van update.web. het nieuwe CRM-systeem garandeert werknemers eenvoudige tot de centrale database ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie