Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duurzaam veilig gemeente Oostburg werpt vruchten af

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Bron: Gemeente Oostburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oostburg


Duurzaam veilig werpt vruchten af

Op dinsdag 13 november jl. vond in de Mauritshof te IJzendijke een informatiemarkt over Duurzaam Veilig plaats. Het Bestuurlijk Overleg Duurzaam Veilig, waarin bestuurders van de Provincie, Rijkswaterstaat, het Waterschap en de gemeenten Sluis-Aardenburg en Oostburg zitten, liet aan belangstellenden zien wat er inmiddels allemaal gerealiseerd is en wat er nog op de planning staat. Ook overheidsinstanties als de politie, 3VO, Slachtofferhulp en ROVZ (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland) waren aanwezig.

De gemeente Oostburg had er nadrukkelijk voor gekozen om naast de algemene uitgangspunten van Duurzaam Veilig (vergroten van de verkeersveiligheid ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie