Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Administratieve organisatie Groningen tussentijds bekeken

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

21
NOV
09.51

Persbericht

Administratieve organisatie gemeente tussentijds bekeken 20-11-2001

Als voorloper op de controle van de dienstrekeningen 2001 controleerde PriceWaterhouseCoopers NV de afgelopen paar maanden de administratieve organisatie van de gemeentelijke diensten. In de rapportage Interimcontrole 2001 staan de bevindingen. De dienstrekeningen worden opgesteld in het voorjaar van 2002.

In het algemeen waren de uitkomsten van het onderzoek van PriceWaterhouseCoopers positief. Het viel op dat de eerder gedane verbetersuggesties van de accountant adequaat zijn opgepakt. Een aantal punten is nog voor verbetering vatbaar. Binnen het parkeerbedrijf zijn nog weinig definitieve voorstellen en besluiten zijn gerealiseerd. Ondanks het feit dat de dienst Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken het afgelopen jaar werkte aan een verbeterde opzet en beheersmaatregelen binnen het parkeerbedrijf. Daarnaast vonden de onderzoekers dat de eerdere aanbevelingen aan DSW Stadspark nog onvoldoende resultaten hadden opgeleverd. Voor wat betreft OCSW namen zij een opgaande lijn waar en is er duidelijk sprake van een cultuuromslag. Hoge prioriteit moet echter worden gegeven aan een goede interne beheersing van kostenontwikkelingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie