Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 21-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagochtend 21 november 2001
11:12 woensdag 21 november 2001

Dirk Neef: 0522-274015/ 06-51557950

HAVELTERBERG
Ongeval met alcohol
Dinsdagnacht omstreeks 00:45 uur botste op de Haarweg een 34 jr. automobilist uit Havelte tegen een geparkeerde auto. De man uit Havelte verklaarde dat hij zijn sigaret liet vallen en daardoor de weg niet goed in de gaten hield. Daarop botste hij frontaal tegen de links in de berm geparkeerde auto. Deze is eigendom van een 53 jr. vrouw uit dezelfde plaats. Beide autos werden zwaar beschadigd. De 34 jr. man had gedronken. Bij een ademtest blies hij ruim 1 promille.

PATERSWOLDE
Doorrijden na ongeval
Dinsdagmiddag rond vijf uur raakte op de Hoofdweg een 34 jr. fietser uit Eelde licht gewond. Vermoedelijk is hij geraakt door een aanhangwagen die achter een personenauto zat gekoppeld. De fietser moest een stuk op de rijbaan fietsen waar hij werd aangereden en ten val kwam. De betrokkene liep kneuzingen op aan been en heup. De bestuurder van de auto reed na het ongeval door. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.

NOORD SLEEN
Diefstal uit auto
Dinsdag tussen kwart over zeven s ochtends en zes uur s avonds is op de carpoolplaats aan de Odoornerweg een geparkeerde auto opengebroken. Uit de auto van een 26 jr inwoner uit Emmen is een radio-cd-speler gestolen. De dader kwam binnen door een ruit te vernielen.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstal
Dinsdagmiddag rond kwart voor twee is in een supermarkt aan de Tamboerpassage een 13 jr jongen uit deze plaats aangehouden. Hij werd betrapt bij het stelen van een pakje shag en een zak snoep. De jongen is doorverwezen naar Halt.

EMMEN
Auto uitgebrand
Dinsdagavond omstreeks tien uur zag een 57 jr inwoner uit Barger-Compascuum aan de Laan van de Iemenhees rook onder de motorkap van zijn auto vandaan komen. De brandweer kwam ter plaatse komen om het vuur te blussen. De auto brandde echter volledig uit. Hierbij raakte de gevel van een gebouw beschadigd. Mogelijk dat ook een naast de brandende auto staande auto schade heeft opgelopen.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie