Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst uitgevers over actuele economische situatie

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

DE ACTUELE ECONOMISCHE SITUATIE

Uitnodiging voor uitgevers van vakinformatie


* een analyse

* de enquete onder de leden

* wat kunt u er zelf aan doen?

* wat doen uw collega's?

De gewijzigde economische omstandigheden dwingen uitgevers tot herbezinning. Welke maatregelen hebt u al genomen en welke maatregelen kunt u nog nemen? Uitgangspunten daarbij zijn de wensen van uw markt(en) en de kracht en de kwaliteit van uw onderneming. Aan deze problematiek wijdt de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap een bijeenkomst op 22 november a.s. in Bilderberg Résidence Vinkeveen te Vinkeveen (www.bilderberg.nl). Aanvang 15.30 uur.

Arre Fockema Andreae, oud-directeur van het Nederlands Uitgeversverbond, zal een algemene inleiding houden waarin de positie en de mogelijkheden van de uitgevers van vakinformatie in dit economisch gewricht geanalyseerd worden. Over functies, markten en middelen, over verbreding en inkrimping, over vernieuwing en verandering, niet in theorie maar in de praktijk!

Vervolgens worden de uitkomsten gepresenteerd van een onlangs onder de leden gehouden enquête naar maatregelen die zowel op het terrein van opbrengsten als van kosten in de bedrijven zijn genomen dan wel worden overwogen.

Beide onderdelen zullen voldoende stof opleveren voor een boeiende gedachtenwisseling met de aanwezigen. De middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een borrel.

De bijeenkomst is bestemd voor directies, uitgevers, marketeers, productmanagers, hoofden advertentieafdeling en andere in dit onderwerp geïnteresseerde collegas. Meldt u zich aan met de antwoordfax. Bij overinschrijving geldt de volgorde van ontvangst van uw aanmelding.

MELDT U AAN EN DOE UW VOORDEEL MET DE ERVARINGEN VAN UW COLLEGAS.

HET WORDT EEN BIJEENKOMST WAAR U WAT AAN HEEFT!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie