Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Derde kwartaalresultaat Fortis Bank

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Bron: Fortis Bank
Zoek soortgelijke berichten
Fortis Bank

Goede operationele prestatie in nieuwe omgeving

Fortis heeft een sterke operationele prestatie geleverd in de eerste drie kwartalen van 2001, ondanks de veranderde economische omgeving. Het netto operationeel resultaat, exclusief meerwaarden en de harmonisatie van waardecorrecties, nam toe met 11%. Zowel het Verzekeringsbedrijf als het Bankbedrijf behaalden gezien de zwakke marktomstandigheden een goed operationeel resultaat. Integratie- en kostenbesparingsprogramma's verlopen volgens plan en het aantal FTE's is afgenomen met 1%.

Het netto operationeel resultaat bedroeg EUR 2.070 miljoen over de eerste drie kwartalen van 2001. Dit betekent een stijging van 4% ten opzichte van dezelfde periode in 2000. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie