Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online spreekuur over wonen in de wijk voor gehandicapten

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport


Online spreekuur over wonen in de wijk

Internetbezoekers die vragen hebben over wonen in de wijk voor mensen met een handicap, kunnen hierop op donderdag 22 november online antwoord krijgen. Bezoekers kunnen hun vragen nu al stellen op www.nietafwachten.nl.

Waar hebben mensen met een handicap die in een wijk wonen recht op en waarop niet? Gaat een gehandicapte er financieel op vooruit als hij in een gewoon huurhuis gaat wonen of juist niet? Is er wel voldoende zorg voorhanden? Op 22 november, van 15.00 tot 16.00 uur, beantwoorden deskundigen van het ministerie van VWS op www.nietafwachten.nl vragen over wonen in de wijk voor mensen met een handicap.

www.nietafwachten.nl is een website van het ministerie van VWS. De site biedt informatie over de aanpak van wachtlijsten in de gehandicaptenzorg en is een ontmoetingsplaats voor iedereen die hier mee te maken heeft.

Niet afwachten, aanpak wachtlijsten gehandicaptenzorg 1. Niet afwachten, aanpak wachtlijsten gehandicaptenzorg Externe link, 24-7-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie