Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

1e Nederland~ICT Congres voor IT bedrijven

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FENIT


1e Nederland~ICT Congres:


23-10-2001 Op donderdag 22 november a.s. organiseert Nederland~ICT een middagcongres over de gezamenlijke inzet van overheid en ICT-bedrijfsleven voor de samenleving van de 21e eeuw in Media Plaza te Utrecht.


1e Nederland~ICT Congres:
De maatschappelijke rol van ICT

Op donderdag 22 november a.s. organiseert Nederland~ICT een middagcongres over de gezamenlijke inzet van overheid en ICT-bedrijfsleven voor de samenleving van de 21e eeuw in Media Plaza te Utrecht.

De komende jaren zal Nederland duidelijke keuzes moeten maken die bepalend zijn voor het ICT-beleid. Op 22 november nodigt Nederland~ICT de hoofdrolspelers uit om met elkaar te spreken over de rol en verantwoordelijkheden van overheid en bedrijfsleven.


· Wat hebben de verschillende overheids-commissies rond ICT opgeleverd?

· Wat gaat de overheid doen met de resultaten?
· Wat zijn volgens de ICT-sector de knelpunten in de ontwikkeling van ICT-toepassingen?

· Wat zijn de randvoorwaarden voor het invullen van de maatschappelijke functie van ICT?

· Welke concrete stappen worden door overheid en bedrijfsleven gezamenlijk ondersteund?

Sprekers op deze dag zijn: Rogier van Boxtel, Minister voor Grote Steden- en Integratiebeleid, Jacques Schraven, voorzitter VNO-NCW, Rick van der Ploeg, Staatssecretaris van OC&W, voorzitter Infodrome, Rein Bemer, directeur-generaal Ministerie van Economische Zaken (onder voorbehoud), Paul Frissen, hoogleraar KUB, vice-voorzitter Commissie ICT en de overheid, Henk Broeders, voorzitter FENIT, voorzitter RvB Cap Gemini, Ernst & Young en Pieter Liefkens, voorzitter Nederland~ICT. Aansluitend vindt een gezamenlijke discussie plaats met sprekers en gasten onder leiding van Walter Etty, vennoot Andersson Elffers Felix.

Kosten voor deelname aan dit congres zijn voor leden van FENIT, ICT Telecom of VIFKANTEC
300,00 ( 136,13) exclusief BTW. Voor niet-aangeslotenen bij een van bovengenoemde organisaties bedragen de kosten 795,00 ( 360,76) exclusief BTW.

Het volledige programma wordt separaat toegezonden, aanmelden is mogelijk via
link > : www.nederlandict.nl

copyright FENIT 2001

Ga terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie