Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dutch Track Days Club presenteert kalender 2002

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Circuit Park Zandvoort

Dutch Track Days Club presenteert kalender 2002

22 November 2001 - De Dutch Trackday Club, organisator van trackdays op Circuit Park Zandvoort, presenteert in samenwerking met de Engelse organisator Wheeltorque Ltd., haar Trackdayprogramma 2002. Voor liefhebbers is een breed scala aan één- en meerdaagse evenementen op verschillende racecircuits in Engeland, Duitsland, België en Nederland samengesteld.

Bij het merendeel van de dagen geldt geen beperking van autotypes, behalve op Circuit Park Zandvoort waar geen formulewagens worden toegelaten en strenge geluidseisen gelden. Omdat op een aantal buitenlandse circuits met open (race-)uitlaat kan worden gereden, kan men daar ook met moderne en klassieke sportscars, prototypes, ex-Groep C en Le Mans auto's tot en met F3, F2, F5000 en F1 auto's deelnemen. Verder zijn natuurlijk ook alle tot de openbare weg toegelaten moderne en klassieke sportwagens en -sedans welkom.

Naast de organisatie van de dagen zelf en bijbehorende veiligheidsvoorzieningen, omvat het servicepakket een reserveringsservice voor ferries en Eurotunnel, hotelkamers, restaurants, trackside lunches en circuit instructie.© Copyright 2001, Circuit Park Zandvoort

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie