Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tröckener Kecks in 013 Tilburg

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Bron: 013 Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
013 Tilburg

Programma-overzicht:

22-11-2001 Tröckener Kecks
Kleine Zaal
aanvang: 21.00 uur, zaal open:20.30 uur
entree: f 25,00 (¬ 11,36)
voorverkoop: f 25,00 + f 4,50 service (¬ 11,36+ ¬ 2,05 service) voorverkoop vanaf 8 september

Eind december aanstaande valt het doek voor de Tröckener Kecks. Na eenentwintig jaar, ruim vijftienhonderd optredens en handenvol singles, elpees en CD's komt er een einde aan de band die jarenlang het gezicht van de Nederlandse rockmuziek mede bepaalde.

Als live-act zijn de Kecks door de jaren heen, tot op de dag van vandaag, alom gewaardeerd. Als studio-band verrasten Theo Vogelaars (bas), Rick de Leeuw (zang), Phil Tilli (gitaar), Gerben Ibelings (drums) en Rob van Zandvoort (toetsen) vorig jaar nog vriend en vijand met hun CD ">tk". Volgens kenners - publiek én pers - zelfs de beste plaat uit hun lange loopbaan. 'Niemand Thuis' en 'Ik Denk Nooit Meer Aan Jou' zijn twee songs van deze plaat die zich moeiteloos scharen in de rij Kecks-klassiekers als 'Achter Glas', 'Nu Of Nooit', 'Met Hart En Ziel', 'Tango Aan Zee', 'Paradijs' of 'Een Dag, Zo Mooi'.

Één is te veel, honderd te weinig, vraag me niet hoe het zit, het is zoals het is en meer niet, zingen ze in het, eveneens van de CD ">tk" afkomstige 'Meer Niet! De Kecks hebben besloten op een hoogtepunt te stoppen. Vraag ze niet hoe het zit, sommige dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn, meer niet. Maar eerst wordt nog één keer - tot het einde van het jaar - met volle overgave een tour langs de favoriete podia van Nederland en België gedaan. Nog één keer, meer niet!

More? Check www.013web.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie