Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 22-11-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding Hogering
ALMERE Woensdagochtend is bij een aanrijding een 25-jarige automobilist uit Almere gewond geraakt. Hij reed vanuit Almere Stad richting de Grote Vaart op de linker rijstrook toen er een auto naar links kwam. Hij week uit in de berm en kwam vervolgens in een fietstunnel terecht. De man is met inwendig letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De auto is afgevoerd.

Rijden onder invloed
ALMERE Woensdagavond zijn op de Watercipresstraat twee mannen uit Eindhoven (39 en 43 jaar) aangehouden voor rijden onder invloed en belediging. Op het moment dat de politie de mannen staande hield, beledigden ze de agenten. Het duo is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De bestuurder, de 39-jarige, blies 895 ug/l (2,03 promille). Beide mannen zijn voor nader verhoor ingesloten.

ALMERE De politie heeft woensdagnacht op de Meerveldstraat een 37-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden voor rijden onder invloed. De man was opgevallen omdat hij met een lekke achterband reed. Op het politiebureau blies hij 610 ug/l (1,4 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Onder invloed gevallen
ALMERE Woensdagavond is op het Zaagvisplantsoen een 33-jarige bromfietser uit Almere gevallen. Hij is per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Omdat de politie vermoedde dat hij onder invloed van alcohol verkeerde, is een bloedproef afgenomen.

Autobrand
ALMERE Woensdagavond is op de A6 bij Almere een auto uitgebrand. De bestuurder (leeftijd en woonplaats onbekend) kreeg autopech, stuurde de auto op de vluchtstrook waarop de auto vrijwel direct vlam vatte. De bestuurder bleef ongedeerd.

Inbreker aangehouden
ALMERE Dankzij een oplettende getuige is woensdagavond een 17-jarige Almeerder aangehouden voor bedrijfsinbraak. Bij de meldkamer van de politie kwam een melding binnen dat twee jongens bij een bedrijf aan de Ambachtsmark inbraken. De twee jongens probeerden er met een scooter vandoor te gaan. Een jongen wist te ontkomen, de ander kon op het Fontanapad worden aangehouden. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het inbrekersgereedschap en de gestolen goederen (computerapparatuur) zijn in beslag genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie