Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Acht jaar cel voor neerschieten 'moordenaar'

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rechtbank 's-Gravenhave

Acht jaar cel voor neerschieten "moordenaar"

Bron: Rechtbank 's-Gravenhage
Datum actualiteit: 22-11-2001

Verdachte heeft in het centrum van Den Haag "koelbloedig" een 23-jarige man neergeschoten die even daarvoor eigenaar Shannon Alberto van danscafe De Cristal zou hebben vermoord.
De Voorburger ontkende op de vermeende moordenaar, die zeer ernstig gewond raakte, te hebben geschoten. In zijn nadeel werkte dat hij al eens eerder voor een dergelijk misdrijf is veroordeeld. Een aantal jaar geleden werd hij tot 8 jaar cel veroordeeld, omdat hij de moordenaar van zijn broer had doodgeschoten.

Het 23-jarige slachtoffer had zich vermoedelijk onder invloed van drugs in het cafe misdragen. Nadat hij tijdens een ruzie eigenaar Alberto had neergeschoten, werd de man op straat zelf door kogels getroffen. Op dat moment was hij al ernstig gewond doordat medebezoekers van het cafe hem bijna hadden gelyncht. Hij overleefde het incident en moet zich op 19 december voor de rechtbank verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie