Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RDW start project voor aanpassing CRWAM

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

RDW start project voor aanpassing CRWAM

De RDW wil het Centraal Register Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (CRWAM) aanpassen aan de huidige standaard voor datacommunicatie. Daarvoor is het project Redesign Centraal Register WAM (RCW) opgestart waarmee de informatieverstrekking uit en de mutatieverwerking in het CRWAM op een betere manier moet worden aangeboden aan verzekeraars en gevolmachtigden. Doel is onder meer dat het CRWAM halverwege 2002 online moet kunnen worden geraadpleegd en gemuteerd.

Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) moeten verzekeraars voertuigen registreren in het CRWAM. Het CRWAM bestaat al sinds begin jaren tachtig. Sindsdien zijn er ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie