Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Whizzdom B.V. en TrainingPlaza: pan-Europese overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Whizzdom B.V. en TrainingPlaza sluiten een pan-Europese overeenkomst voor een totaaloplossing voor de Human Capital Development-markt

Hilversum, 22 november 2001 - Whizzdom, een leidende web-based solutions provider, is een joint venture aangegaan met TrainingPlaza, een specialist die een geïntegreerde oplossing biedt voor het sturen, inkopen en administreren van on line opleidingen. Deze overeenkomst biedt dé gelegenheid om de expertise van beide partijen nauw op elkaar te laten aansluiten en zodoende elkaars aanbod, waar gewenst, te completeren. Hierbij gaat het met name om learning content, e-learning en Assessment & Survey en de virtuele Opleidings Gids.

Voor de gezamenlijke marktbenadering ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie