Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NDL verhuist naar Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NDL

NDL verhuist naar Zoetermeer

Medio 2002 zal NDL, de vereniging van en voor de logistieke, multimodale sector, verhuizen van Den Haag naar Zoetermeer. NDL zal zich vestigen in hetzelfde pand waarin de EVO is gehuisvest.

De belangrijkste reden voor deze verhuizing is gelegen in het feit dat de huidige locatie aan de Koninginnegracht niet meer aansluit bij de afgenomen omvang van het personeelsbestand van NDL. Om efficiency-redenen is besloten op zoek te gaan naar een andere locatie, waarbij de voorkeur uitging naar vestiging in de nabijheid van organisaties waar NDL nauw mee samenwerkt. Het vrijkomen van een etage in het pand waarin de EVO is gevestigd, sluit aan bij deze wens. NDL werkt reeds langere tijd nauw met EVO samen en hoopt door de fysieke nabijheid de onderlinge communicatie nog beter te stroomlijnen, dit met behoud van ieders eigen identiteit.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie