Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

The Greenery wint Themaprijs Markt en Afzet

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: The greenery International
Zoek soortgelijke berichten
The greenery International


The Greenery wint Themaprijs Markt en Afzet
Greenery Six niet naar Dronten


Terug

The Greenery wint Themaprijs Markt en Afzet

Breda, 22 november 2001 -
Ieder jaar wordt de Nationale Tuinbouw Ondernemersprijs uitgereikt aan één of meerdere topondernemers uit de tuinbouwsector. Deze prijs is in 1986 in het leven geroepen om het ondernemerschap binnen de sector te stimuleren.

De Stichting Nationale Tuinbouw Ondernemersprijs heeft daarnaast dit jaar de Themaprijs Markt en Afzet toegekend. Deze themaprijs heeft dezelfde waarde als de NTO, maar richt zich op ondernemers die een aantoonbare stimulans hebben gegeven aan de afzet van het tuinbouwproduct.

De themaprijs Markt en Afzet 2002 is toegekend aan The Greenery voor het project `Jaarrond voor iedere smaak een tomaat'. Dit project is door The Greenery opgezet en uitgevoerd in samenwerking met haar klant Schuitema NV.

De motivatie van de jury komt, kort samengevat, hierop neer:

`Het project `Jaarrond voor iedere smaak een tomaat', dat door The Greenery is opgezet en uitgevoerd in samenwerking met de klant Schuitema NV, heeft de afzet van tomaten een aanzienlijke stimulans gegeven. De jury is enthousiast over de aanpak en uitvoering van het project `Jaarrond voor iedere smaak een tomaat'. Gekozen is voor een nauwe samenwerking in de keten, waarbij alle schakels - van tuinder tot klant - zich inzetten om de consument optimaal te bedienen.'

Terug

Greenery Six niet naar Dronten

Breda, 22 november 2001
De directie van Kwintus Nova, de ijsbaan in Dronten, heeft ons op 8 november jl. laten weten dat zij de geplande Greenery Six wedstrijd op woensdag 12 december niet kan organiseren. Omdat de locatie Dronten al geruime tijd op het verlanglijstje van The Greenery staat vinden wij dit erg jammer.

Na spoedoverleg met de KNSB en diverse banen hebben we er voor gekozen de wedstrijd van 12 december te verplaatsen naar Groningen. Het programma voor The Greenery Six ziet er daarom nu als volgt uit:

Dinsdag 11 december, Assen

Woensdag 12 december, Groningen

Donderdag 13 december, Amsterdam

Vrijdag 14 december, Eindhoven

Zaterdag 15 december, Den Haag

Zondag 16 december, Utrecht

Voor dit evenement, waarbij een speciale ontvangst wordt georganiseerd voor onze telers, zijn al vele aanmeldingen binnen gekomen. Tijdens deze ontvangst wordt aan onze gasten een heerlijke spruitenmaaltijd geserveerd waarna zij kunnen genieten van een spannende marathonwedstijd

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie