Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 22-11-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

GELD EN TELEFOON WEG BIJ INBRAAK

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan Voorstveld in Boekel. Uit de woning werden een mobiele telefoon en een portefeuille met klein geld gestolen.

In dezelfde nacht werd ingebroken in een woning aan de Koekoeksbloem in Venhorst. Na het forceren van een deur nam de dader een fototoestel, een videocamera en enkele portemonnees weg. Later op de dag werden in de straat de portemonees en de videocamera weer teruggevonden.

AUTOS WEG

Afgelopen nacht is op de Drossaard in Uden een auto gestolen. Het betrof een witte Volkswagen Polo, kenteken HP-LR-55. Waarde niet bekend.

Donderdagmorgen is op de Zondveldstraat in Zijtaart een auto gestolen. Het betrof een blauwe Mitsubishi Pajero, kenteken VS-78-NS.

DIEFSTAL UIT KLEEDKAMER

Terwijl twee eigenaren hun sport beoefenden werden woensdagavond in een sportcomplex aan de Parklaan in Veghel hun eigendommen gestolen. Uit een kleedkamer verdwenen onder andere een jas, sleutels, een bril, een horloge en kleding.

ZAKKENROLLER(S) AKTIEF

Vandaag hebben zes mensen aangifte gedaan van zakkenrollen. Op de Sacramentsweg, de Galerij en de Marktstraat in Uden werden vier aangevers de dupe. In Veghel gebeurde dat op de Patio en de Molenwieken. Alle feiten werden gepleegd tussen 10.00 en 14.30 uur. De gedupeerden zijn portemonnees, geld en pasjes kwijt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie