Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke 30 km maatregelen op 'het Parkhout' Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Tijdelijke 30 km maatregelen op 'het Parkhout' totdat de weg wordt vernieuwd
Het college heeft besloten dat er tijdelijke maatregelen worden getroffen om de snelheidslimiet van dertig kilometer per uur op Parkhout af te dwingen. Deze tijdelijke maatregelen overbruggen de periode tot er met de vernieuwing van het Parkhout wordt gestart. Op zeven plaatsen zal door middel van rubberen drempels het verkeer worden afgeremd. In juni 2001 heeft de gemeenteraad van Nieuwegein besloten dat op Parkhout een maximumsnelheid van dertig kilometer per uur moet worden ingevoerd. Dit is een wijziging op het verkeersplan voor de wijk Hoog Zandveld. Momenteel wordt deze wijziging voorbereidt en binnen enkele maanden kan er mee worden gestart.

Inmiddels is ook gebleken dat de kwaliteit van de weg het Parkhout erg slecht is. Dat betekent dat de hele weg moet worden vernieuwd. Ook een aantal andere wegen is aan vervanging toe. De gemeente is op dit moment bezig in beeld te brengen welke wegen verder nog vervangen moeten worden, wat dat kost en wanneer dat moet gebeuren.
---

Invoerdatum 22-11-2001

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie