Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ouderenorganisaties kunnen slagkracht vergroten

Datum nieuwsfeit: 22-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ANBO

Utrecht, 22-11-2001
Ouderenorganisaties kunnen slagkracht vergroten De subsidie voor de ouderenorganisaties verenigd in het C.S.O. wordt per 1 januari 2002 structureel met 10 procent verhoogd. Het gaat om een bedrag van ruim 400.000 gulden per jaar. Dit heeft staatssecretaris Margo Vliegenthart (VWS) vandaag bekend gemaakt in het overleg met de gezamenlijke ouderenorganisaties. Vliegenthart komt hiermee tegemoet aan de wens van de ouderenorganisaties om hun professionaliteit te vergroten. Dat is nodig vanwege ontwikkelingen zoals decentralisatie, internationalisering en het aangaan van strategische allianties. 'Ouderenorganisaties zullen op steeds meer plekken hun stem moeten kunnen laten horen, zowel bij de overheid als daar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie