Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Watersportwinkel Bootnet.nl vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Watersportwinkel Bootnet.nl vernieuwd

ALKMAAR, 23-11-2001 -- In navolging op de succesvolle vernieuwing van het bekende watersportportaal Bootnet.nl, is haar online winkel nu ook onder handen genomen. Het winkel-assortiment, bestaande uit boeken,waterkaarten en watersportartikelen, is vernieuwd en uitgebreid, haar service verder geprofessionaliseerd. De mogelijkheid om de verzend status van bestelde artikelen te bekijken, een verbeterde zoekfunctionaliteit, de nieuwste produkten en aanbiedingen direct in beeld, het zijn maar enkele voorbeelden.

Ook kunnen winkelbezoekers nu online hun mening over een produkt kwijt door een recentie te plaatsen en deze te delen met andere bezoekers. Betaling geschiedt nog steeds achteraf ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie