Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Celstraf voor handel in XTC en amfetamine

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rechtbank 's-Gravenhave

10 en 8 jaar cel voor handel in XTC en amfetamine
Bron: Rechtbank 's-Gravenhage
Datum actualiteit: 26-11-2001

De rechtbank Den Haag heeft vandaag, 23 november, twee mannen uit Delft en Den Haag veroordeeld tot een gevangenisstraf van respectievelijk 10 en 8 jaar. De beide mannen hadden zich op grote schaal bezig gehouden met handel in XTC en zgn. speedpillen. Er was sprake van volle boodschappentassen met pillen in de woning van een van de verdachten. Bij het opsporingsonderzoek werd er door de politie gebruik gemaakt van een infiltrant. Volgens de advocaten van de verdachten gebeurde dit onrechtmatig en was er ook sprake van onrechtmatige uitlokking en het doorlaten van drugs. De rechtbank verwierp het verweer van de beide advocaten.
De uitspraak in de zaak van de andere verdachte is te vinden onder het LJN-nummer AD6065.


Ga naar betreffende uitspraak met nummer: AD6067

Voor de volledige uitspraak: Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...id=5338&i=43&ti=3 http://www.rechtspraak.nl/act...ct_id=5338&i=&ti= . Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...id=5338&i=43&ti=3 .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie