Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motortoerclub Motovatie presenteert eerste winterevenement

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


MTC Motovatie presenteert haar
eerste winterevenement!

Vrijdagavond 23 november: het winterklaar maken van de motorfiets.

Onder het motto "winterstop betekent zeker geen winterslaap" organiseert de actieve motortoerclub MTC Motovatie uit Amstelveen gedurende de komende maanden een aantal boeiende en ook leerzame avonden. Het "winterprogramma voor iedereen" biedt presentaties vol informatie over hulpverlening, motorsport en om te beginnen het winterklaar maken van de motorfiets.

Op vrijdagavond 23 november aanstaande bijt clublid Ferry van der Meij de spits af. Deze ervaren sleutelaar en monteur van het aRT Raceteam zal deze avond alles vertellen over klein onderhoud en het winterklaar maken van de motor. Ook geeft hij graag een antwoord op alle vragen omtrent dit onderwerp.

Een ieder is vrijdagavond 23 november aanstaande van harte welkom in het gezellige clubgebouw van MTC Motovatie wat gelegen is op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West in Amstelveen. De aanvangstijd is 20:00 uur en de entree is gratis. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over het winterprogramma of de vereniging: Arjen Dankelman: 023 - 547 73 83
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
E-mail: (postmaster@motovatie.nl)
Internet: motovatie.mypage.org/

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in het clubgebouw te Amstelveen.

Amstelveen, 14 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie