Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verbeterd voorraadbeheer vergroot winst Ahold

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Bron: Koninklijke Ahold
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Ahold


23/11/01

Verbeterd voorraadbeheer vergroot winst tijdens actieweken in retail. Ahold Award 2001 voor Marcel van der Wurff, TU Eindhoven

Zaandam, 23 november 2001 - Het voorraadbeheer van winkels en distributiecentra in retail kan worden verbeterd om lege schappen tijdens èn te grote restvoorraden na afloop van promoties te voorkomen. De maatregelen die hiervoor nodig zijn variëren van spreiding van actieproducten over regionale en landelijke distributiecentra tot een verder geautomatiseerd en beter ondersteund bestelproces.

Marcel van der Wurff, afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven bij de Faculteit Industrial Engineering en Management ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie