Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-11-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.50 uur
Winkeldief

NIEUWEGEIN Op donderdag 22 november is een man voor winkeldiefstal aangehouden.

Rond zes uur in de avond pakte een man bij een winkel aan de Passage enige levensmiddelen uit de schappen en stopte deze onder zijn jas. Hij liep langs de kassa zonder deze af te rekenen. Een medewerkster van de winkel hield de man aan.

Politiemensen brachten de man, 28 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein, over naar het politiebureau. Hij bekende de goederen te hebben gestolen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Automobilist zwaar onder invloed

NIEUWEGEIN Op donderdag 22 november is een automobilist voor het rijden onder invloed aangehouden.

Rond half elf in de avond reed op de A.C. Verhoefweg een 53-jarige automobilist uit Nieuwegein met lage snelheid tegen een voor hem voor het rode verkeerslicht wachtende automobilist op. Bij het opnemen van de aanrijding bemerkten politiemensen dat de Nieuwegeiner naar alcohol rook. Uit de blaastest bleek dat hij teveel had gedronken en hij werd aangehouden.

Bij de ademanalyse op het politiebureau blies de man 2,10 promille (860 ug/l), ruim vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 0,5 promille. De man zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie