Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 23-11-2001
Mediaberichten 23 november (11.45 uur)

Horst steeds meer auto-inbraken

HORST In de gemeente Horst aan de Maas, krijgt de politie de laatste week steeds meer aangiftes van auto-inbraken. Daarbij wordt bijna steeds op dezelfde manier gewerkt: met een breekijzer wordt de bovenkant van het autoportier opengewrikt, waarna de dader(s) met zijn gewicht aan de deur gaat hangen, die daardoor helemaal ombuigt en vervolgens een radio of cd-speler meeneemt. De buit is vaak klein, de veroorzaakte schade niet: meestal tussen de twee- en vierduizend gulden. Tot nu toe zijn er zon 25 autos opengebroken in Lottum, Grubbenvorst, Griendtsveen, Melderslo en Wanssum. De politie is op zoek naar de daders en vraagt inwoners oplettend te zijn en bij onraad direct te bellen: 0900-8844.

Roermond valse bommelding opgelost

ROERMOND De politie heeft de valse bommelding bij het Indiëmonument op 7 september opgelost. Na intensief onderzoek bleken 2 jongens van 13 jaar uit Linne de verdachten te zijn. Bij het verhoor bekenden ze een geintje te hebben willen uithalen. In overleg met de officier van justitie wordt de zaak voorgedragen bij de kinderrechter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie