Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen vacaturestop bij Metro

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geen vacaturestop bij Metro

De redactie van Metro heeft de zekerheid gekregen dat de redactionele bezetting van 15 fte's tenminste voor het komende half jaar blijft gehandhaafd. Er komt geen vacaturestop in die periode. De aangekondigde staking die afgelopen maandag zou plaatshebben, werd na het behaalde resultaat afgelast.
De NVJ en de redactie van Metro zijn tevreden. 'Het is een belangrijke stap dat de directie van Metro International beseft dat een formatie van 15 journalisten noodzakelijk is voor Metro', aldus NVJ-secretaris Thomas Bruning. Dat de afspraak voor een periode van zes maanden geldt, hangt samen met de financiële ontwikkelingen van Metro. 'We hebben afgesproken dat bij een grote advertentiedip opnieuw overlegd moet worden. Dan moet daar echter wel een redelijke termijn tegenover staan en niet een terugval van advertenties op korte termijn.'

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie