Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 23-11-2001
Mediaberichten 23 november (12.15 uur)

Baarlo 108 bekeuringen bij snelheidscontrole

BAARLO Bij een radarsnelheidscontrole op de Napoleonsbaan Noord heeft de politie donderdagmiddag 108 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1971 voorbijgangers was 86 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 465,00.

Weert drugs in beslag genomen

WEERT Samen met de Koninklijke Marechaussee heeft de politie vrijdagavond een 29-jarige man uit weert aangehouden die in het bezit was van 24 gram marihuana. Winkeliers wezen de politie op enkele groepjes mensen die zich mogelijk schuldig maakten aan winkeldiefstallen. Bij controle van een auto waar mogelijk zon groepje inzat vond de Marechaussee de drugs bij de verdachte. Hij is overgedragen aan de politie. De drugs zijn in beslag genomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Venlo 2 panden gesloten en 23 arrestaties

VENLO - In het kader van het plan `Hektor`, de integrale aanpak tegen drugsoverlast in Venlo, zijn deze week twee panden gesloten. De inrichting aan Maasschriksel 7 is op grond van de Wet Damocles gesloten voor de periode van 3 maanden. Daarnaast is op last van de burgemeester de woning aan Maaskade 4a voor 6 maanden gesloten vanwege handel in verdovende middelen.

Verder heeft de politie 23 mensen gearresteerd op verdenking van koop, verkoop of bemiddeling bij de verkoop van drugs. Hierbij zijn 2140 gram marihuana; 1760 gram hashish en bijna 100 gram paddo`s inbeslaggenomen, samen met een mes en nog een kilo softdrugs die nog niet gespecificeerd zijn. In overleg met de officier van justitie zijn er in totaal voor fl. 15.650,00 aan boetes opgelegd.

De Keuringsdienst van Waren heeft de afgelopen week (in aanwezigheid van de politie) 19 zogenoemde `smart`- en `headshops` bezocht en daarbij verschillende monsters genomen die nog onderzocht worden.

Bij assistentie van de deurwaarder bij de ontruiming van een perceel aan de Klok is een vuurwapen aangetroffen. Na overleg met de officier van justie werd verder ook gezocht naar verdovende middelen en daar is ruim 30 gram cocaine gevonden; 44 gram heroine en ruim 40 gram speed. Dat alles is in beslag genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie