Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-11-2001 Politieberichten district Maastricht (HP13.45 uur) Vrijdag 23 november 2001

Maastricht, woninginbraken:
Op donderdag 22 november 2001 heeft een inbraak plaatsgevonden in een flatwoning aan de President Rooseveltlaan te Maastricht. De toegangsdeur van de woning werd met grof geweld opengetrapt. De woning werd doorzocht waarbij een videorecorder, een playstation en een mobiele telefoon werden ontvreemd. De benadeelde heeft van de diefstal aangifte gedaan.
In hetzelfde trapportaal bleek eveneens ingebroken te zijn. Dat kwam vast te staan nadat de politie in de flat een buurtonderzoek instelde. Van deze woning werd de toegangsdeur eveneens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie