Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor restauratie pand Catharinastraat Breda

Datum nieuwsfeit: 23-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

23-11-2001

Gemeente stelt subsidie beschikbaar voor restauratie pand Catharinastraat
De gemeente Breda stelt 520.000,- beschikbaar voor de restauratie van het pand Catharinastraat 91-93. Woningbouwvereniging St. Laurentius is eigenaar van de panden en is op dit moment bezig met de restauratie en de verbouw. Gelijktijdig met de restauratie van deze monumentale panden realiseert Laurentius aan de achterzijde een nieuwbouw woningbouwproject onder de naam Valkenborgh.

De panden Catharinastraat 91-93 zijn opgenomen in het register van beschermde rijksmonumenten. Zeker tot 2006 zijn er echter geen rijkssubsidiemiddelen beschikbaar voor dit restauratieproject. Het beschikbaar stellen van deze gemeentelijke restauratiebijdrage onderschrijft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie