Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Familiedrama in Bunnik: Moeder brengt 15-jarige zoon om

Datum nieuwsfeit: 24-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 11.30 uur
Familiedrama

BUNNIK Een 35-jarige vrouw uit Bunnik heeft zaterdagochtend bekend haar 15-jarige zoon door verstikking om het leven te hebben gebracht. De vrouw belde omstreeks 03.00 uur in verwarde toestand de huisarts. Vanwege het alarmerende bericht is de huisarts naar de woning gegaan. Beneden in de woning trof ze een verwarde vrouw aan, in de slaapkamer vond de huisarts de zoon van de vrouw dood in bed. Zij heeft daarop de politie gebeld. De moeder is aangehouden en voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Op heterdaad betrapt

ZEIST - Een 53-jarige vrouw uit Zeist is vrijdagmiddag op heterdaad betrapt toen zij zonder te betalen met levensmiddelen een supermarkt aan de Korte Steynlaan wilde uitlopen. Na verhoor op het politiebureau is de vrouw met een proces verbaal naar huis gestuurd.

Horecagelegenheden onderzocht

ZEIST Bij een steekproefcontrole bij 8 cafes en restaurants in Zeist hebben de wijkpolitie Binnensticht, de brandweer Zeist en de afdeling milieu van de politie Zuid-oost Utrecht geen grote onrechtmatigheden aangetroffen. Voor wat betreft de gebruikersvergunning, de veiligheid en de Drank- en Horecawet bleken alle horecagelegenheden aan de eisen te voldoen. Wel bleken bij een aantal horecalocaties de blusmiddelen niet in orde en was bij één gelegenheid de nooduitgang niet herkenbaar. De gezamenlijke controle was een steekproef, zoals die met enige regelmaat wordt gehouden.

Snelheidscontrole

MAARTENSDIJK - Bij een snelheidscontrole op de Tolakkerweg op vrijdagochtend tussen 8.00 en 12.00 uur zijn 250 overtredingen vastgesteld. Van de bijna 2.500 voertuigen die de radar passeerden reden er 250 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/uur, terwijl 50 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie