Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus Flying Start Michael Bleekemolens Racing School

Datum nieuwsfeit: 25-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Michael Bleekemolens Racing School, de eerste trede naar het erepodium

Zandvoort, 2 oktober 2001. De r is in de maand, de racecursussen van Michael Bleekemolens Racing School op Circuit Park Zandvoort gaan dus binnenkort weer van start. Michael Bleekemolen en zijn team hebben twee compacte racecursussen ontwikkeld voor (aankomende) coureurs en voor alle automobilisten die hun auto tot in de perfectie willen leren beheersen. De vierdaagse cursus Flying Start is de beste start van iedere racecarrière. Michael Bleekemolens Racing School heeft immers het hoogste landelijke slagingspercentage voor een KNAF racelicentie! Michael Bleekemolens Racing School is bovendien de enige raceschool waar cursisten intern het praktijkgedeelte voor hun KNAF racelicentie kunnen afronden. De tweedaagse cursus MasterClass is de perfecte doorstart voor coureurs die de ultieme race-kneepjes willen leren.

Tijdens de vierdaagse cursus Flying Start leren de cursisten onder leiding van ervaren coureurs/instructeurs alles wat nodig is voor een succesvol debuut als autocoureur. Flying Start is tevens zeer geschikt voor automobilisten zonder raceaspiraties. Iedere winter ontvangen Michael Bleekemolen en zijn team een groep enthousiaste automobilisten, die Flying Start heeft ontdekt als de ultieme cursus hogere rijvaardigheid. In vier dagen wordt onder meer het rijden van de ideale lijn uitvoerig geoefend, evenals rem- en schakeltechnieken. Vanzelfsprekend nemen oefeningen die leiden tot het verbeteren van de wagenbeheersing van de cursisten een belangrijke plaats in. De cursisten oefenen het maken van een goede start, het rijden van sprints en andere onderdelen met een competitie-element. Tot de instructeurs behoren kampioenen met veel ervaring als instructeur zoals Jeroen, Sebastiaan en Michael Bleekemolen. Iedere cursist krijgt een compleet, geïllustreerd cursusboek waarin naast de theorie ook vele slimme tips en aandachtspunten zijn opgenomen. Deze combinatie van praktijk en theorie is een bewezen succes; Michael Bleekemolens Racing School heeft het hoogste percentage geslaagden voor de felbegeerde KNAF racelicentie, die de weg naar deelname aan autoraces opent. Michael Bleekemolens Racing School geeft twee identieke cursussen Flying Start . De data zijn 25 november en 2, 9 en 16 december (cursus A) en 20 januari, 10 en 24 februari en 3 maart (cursus B). Deelname kost 1125 euro (' 2479,17) incl. BTW.

De tweedaagse racecursus MasterClass is niet alleen een vervolgcursus op Flying Start , MasterClass is ook ontwikkeld voor coureurs met race-ervaring die nog tekortkomen om zich in de strijd om de ereplaatsen te mengen. Tijdens de cursus MasterClass worden belangrijke elementen als wagenbeheersing (inclusief driften) en slipstreamen behandeld, evenals onder meer race-inzicht en racetactiek. MasterClass wordt verreden met auto s voorzien van een rollbar, Michael Bleekemolens Racing School kan bemiddelen bij de huur van een geschikte cursusauto. De cursus MasterClass wordt twee keer gegeven: op 9 en 16 december, en op 24 februari en 3 maart. Deelname kost 725 euro (' 1597,69) incl. BTW.

Voor nadere informatie: Michael Bleekemolens Racing School, tel. 0900-RACEPLANET (0900 722 37 52) (0,30 euro/minuut), e-mail (zandvoort@raceplanet.nl) en www.raceplanet.nl


---

Voor de redactie:

Voor nadere informatie: Michael Bleekemolens Racing School, Nico Maarleveld, tel. (023) 5 740 790, fax (023) 5 740 791, e-mail (zandvoort@raceplanet.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie