Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 25-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-11-2001 Politieberichten district Heerlen (HP 14.10 uur) Zondag 25 november 2001

Heerlen, winkelinbraak:
Een 22 jarige inwoner van Heerlen is zaterdag 24 november 2001 door de politie aangehouden nadat deze in de nacht van vrijdag op zaterdag een inbraak had gepleegd in een grootwinkelbedrijf aan de Promenade te Heerlen.
De inbreker gooide zaterdagmorgen omstreeks 07.30 uur met een trottoirtegel een toegangsdeur van het grootwinkelbedrijf kapot en ging daarna door de ontstane opening het winkelbedrijf binnen. Het aanwezige alarm registreerde de inbraak en van de dief werden video-opnames gemaakt. De winkeldief ontvreemde enkele ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie