Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 25-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 25-11-2001
Mediaberichten 24 en 25 november (16.45 uur)

VENRAY Vechtersbaas aangehouden VENRAY De politie heeft zaterdagmorgen een 19-jarige man uit Venray aangehouden op de Henseniusstraat op verdenking van mishandeling van een 30-jarige man uit Venray. Aanleiding voor de vechtpartij was een uit de hand gelopen ruzie tussen de beide mannen. De verdachte werd naar het politiebureau gebracht voor verder verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

MAASBREE Vechtersbaas aangehouden MAASBREE De politie heeft zaterdagmorgen een 30-jarige man uit Tegelen aangehouden op de Pastoor Leursstraat op verdenking van ernstige mishandeling van een 20-jarige man uit Maasbree. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd waar hij moest worden opgenomen. Aanleiding voor de vechtpartij was een ruzie tussen twee groepen jongeren. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau waar de zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

MAASBREE Inbreker aangehouden MAASBREE De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 38-jarige man uit Maasbree aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Heideweg. De politie was gewaarschuwd naar aanleiding van een melding dat er glasgerinkel was gehoord op de Heideweg. In de tuin van de woning werd de verdachte overlopen die zich probeerde uit de voeten te maken. Na een achtervolging waarbij ook een politiehond werd ingezet kon de man worden aangehouden op het Kennedyplein. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau waar hij voor verder verhoor werd ingesloten in een politiecel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie